Във Варна има трайна тенденция за намаляване на случаите на

...
Във Варна има трайна тенденция за намаляване на случаите на
Коментари Харесай

Намаляват случаите на заразени с коронавирус във Варна

Във Варна има трайна тенденция за намаляване на случаите на заразени с коронавирус през последните 10 дни.

Това коментира д-р Дочка Михайлова, директор на РЗИ. Тя посочи, че има достатъчно свободни легла в здравните заведения за евентуално лечение за пациенти с коронавирус, които проявят симптоми: " Към момента заразените за Варна-област са 1187, като излекуваните са 720. Те също се увеличават. На домашно лечение имаме 409 човека. Починалите са 29, а хоспитализираните 37. Ресурс има ", увери д-р Дочка Михайлова.

Междувременно областният управител на Варненска област Стоян Пасев каза, че са приключили проверките на домове за възрастни хора във Варна и региона за спазване на мерките за дезинфекция и контрол, няма нови огнища на зараза и ситуацията е под контрол, предаде БНР.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11808  Огнище на Covid- 19 в обществения дом в Джурково Огнище на Covid- 19 в обществения дом в Джурково  Отпускат 25 000 лева за лаборатория за диагностика на Covid-19 в Сливен Отпускат 25 000 лева за лаборатория за диагностика на Covid-19 в Сливен  68 души от дом 68 души от дом " Възраждане " в Русе са излекувани от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР