Вчера са предадени на прокуратурата пет преписки за нарушители на

...
Вчера са предадени на прокуратурата пет преписки за нарушители на
Коментари Харесай

Завърнал се от чужбина бургазлия поиска временно жилище, за да предпази онкоболните си близки

Вчера са предадени на прокуратурата пет преписки за нарушители на задължителната карантина. В областта са написани 7 акта за нарушаване заповедта на министъра за разходка на неразрешени места.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4104
От понеделник влиза в сила създадената от Общинския кризисен щаб в Бургас организация за дезинфекция на пощенските клонове - във връзка със започващото раздаване на пенсиите. Изготвя се график за дейността на ангажираните с това съвместни екипи на Дезинфекционна станция и доброволци.

822-ма са под карантина в Бургас

Дежурни общински служители стоят в кметствата днес и утре, за да раздават дозатори с дезинфектираща течност на желаещите да се възползват домоуправители.

Ежедневно се извършват дейностите по дезинфекция на обществени пространства на открито и закрито, нон стоп се обслужват по домовете чрез патронажната грижа възрастни, болни, самотни или хора под карантина.

Временно жилище ще бъде предоставено на бургазлия, който се завръща от Гърция. Той сам е поискал да бъде поставен под карантина, но не в собствения си дом, тъй като двама от членовете на семейството му са онкоболни и не иска да ги поставя под риск.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4104  Съюз на демократичните сили: Наложените ограничаващи ограничения са избавителни за живота на хората, само че оказват отрицателно въздействие на всички браншове Съюз на демократичните сили: Наложените ограничаващи ограничения са избавителни за живота на хората, само че оказват отрицателно въздействие на всички браншове  Въпреки възбраната: 300 се събраха пред джамия в Берлин

Въпреки възбраната: 300 се събраха пред джамия в Берлин  България уведоми Съвета на Европа за подхванатите ограничения за ограничение на разпространяването на ковид България уведоми Съвета на Европа за подхванатите ограничения за ограничение на разпространяването на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР