В хода на своя проект Пресушаване на океана експертите на

...
В хода на своя проект Пресушаване на океана експертите на
Коментари Харесай

Сензационно ВИДЕО показа какво се е случило с мистериозно изчезналия „Боинг 777“, намерен в камбоджанската джунгла с Гугъл Мапс

В хода на своя проект " Пресушаване на океана " експертите на National Geographic са моделирали последните минути от полета на загадъчно изчезналия малайзийски " Боинг 777 ", изпълняващ полет MH370 от Куала Лумпур до Пекин.

Намериха малайзийския Боинг-фантом в камбоджанската джунгла с Гугъл Мапс (СНИМКИ)

Показана е вероятната ситуация, в резултат от която самолетът се е отклонил от зададения маршрут, привършил е горивото си и е паднал в океана, уточнява dir.bg.

Според National Geographic трагедията е започнала с отказ на десния двигател, което е принудило пилотите да направят завой наляво, за да стабилизират самолета. След две минути и левият двигател е отказал, в резултат от което " Боинг " -ът е влязъл в спирала и се е врязал в океана.

Полет MH370 на Малайзийските авиолинии излетя на 8 март 2014 година и изчезна от радарите час след като пое от Куала Лумпур към Пекин. На борда му имаше 237 пасажера, а управлението е било поверено на двама опитни пилоти. Издирването му бе официално прекратено през януари 2017 година.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР