В университетската болница Св.Марина във Варна са разкрити 284 легла

...
В университетската болница Св.Марина във Варна са разкрити 284 легла
Коментари Харесай

В болницата Св.Марина във Варна са разкрити 284 легла за пациенти с доказан COVID-19

В университетската болница " Св.Марина " във Варна са разкрити 284 легла за пациенти с доказан Ковид-19 или съмнителни такива, съобщиха от здравното заведение. Интензивните легла в лечебницата са 77, от които 37 са за пациентите с коронавирус.

От март до момента през спешните центрове на инфекциозните клиники и спешните центрове в болницата са преминали 25 686 пациенти, от тях с Ковид-19 - 2397. Хоспитализирани с коронавирус за периода са 1042, в интензивните отделения - 117, излекуваните са 720, а починали - 145.

Успоредно с лечението на тези пациенти, болницата оказва спешна медицинска помощ на всички нуждаещи се със заболявания по профилите на останалите клинични структури, допълват от лечебното заведение.

В болницата са осигурени всички видове дезинфектиращи препарати и предпазни средства. Тя разполага и с необходимите количества медикаменти и консумативи.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15627  Австрия показа имунизационната си тактика против COVID-19 Австрия показа имунизационната си тактика против COVID-19  Рекордни 6842 нови инфектирани с ковид регистрираха в Сърбия Рекордни 6842 нови инфектирани с ковид регистрираха в Сърбия  Путин не желае да се ваксинира против COVID-19 с съветската ваксина Путин не желае да се ваксинира против COVID-19 с съветската ваксина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР