Втори случай на COVID-19 е установен в семейство, върнало се

...
Втори случай на COVID-19 е установен в семейство, върнало се
Коментари Харесай

Втори случай на COVID-19 у семейство, върнало се от Нидерландия

Втори случай на COVID-19 е установен в семейство, върнало се от Нидерландия на 26 април в хасковското село Криво поле, съобщиха от Областния кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6616
Положителната проба е на 39-годишна жена, настанена още с пристигането си в инфекциозното отделение на МБАЛ - Хасково.

Тя е майка на 15-годишното момче, за което вчера стана ясно, че също е заразено, уточниха от щаба. Първият тест на жената е дал отрицателен резултат, но от болничното заведение са преценили да направят втора проба заради по-тежкото й здравословно състояние. Тя е развила двустранна бронхопневмония, задух, кашлица и температура.

За последното денонощие на територията на област Хасково са били изследвани шест проби за наличие на коронавирусна инфекция. Освен пациентката на инфекциозното отделение са били тествани и пет медицински специалисти към МБАЛ-Хасково, чиито проби са отрицателни, предава БТА.

Досега на територията на област Хасково 17 души са диагностицирани с COVID-19, като 7 са излекуваните, а един е починал.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6616  Петър Андронов успокои: Банковият бранш е постоянен Петър Андронов успокои: Банковият бранш е постоянен  Шест нови инфектирани деца с COVID-19, трима души още са умряли Шест нови инфектирани деца с COVID-19, трима души още са умряли  Лабораториите в Германия ще обработват седмично към 700 000 теста за ковид Лабораториите в Германия ще обработват седмично към 700 000 теста за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР