„Всичко по схемата „Ало, Банов съм“ е проверено от нашите

...
„Всичко по схемата „Ало, Банов съм“ е проверено от нашите
Коментари Харесай

Мануил Манев и Саши Симов се хванаха за гушите заради изнудвача на Банов

„ Всичко по схемата „ Ало, Банов съм “ е проверено от нашите експерти “. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от БСП Александър Симов.
Твърдението, че разговорът, изнесен от Елена Йончева, е монтаж, за Симов това е невярно. Той заяви, че се има пълно доверие на източника на колежката му от БСП.

 Сашо Симов: БСП е сериозна организация, това не е пощенска кутия
„ Не знам каква е точно облагата на министър Боил Банов “, каза още социалистът. „ Не подхождам с доверие към думите му за изнудване от години “, добави той и заяви: „ Но, ако версията му е вярна, ако има наистина такива изпечени рекетьори, как работят министерствата? “
Според Симов, не обвинителният акт срещу Елена Йончева е причина да се огласи схемата сега.
Александър Симов заяви още, че не е подменян сюжета на това, което е трябвало да бъде изнесено от Йончева. „ БСП не е несериозна организация и не може да си позволи да действа като пощенска кутия “, обясни той.
На въпрос кога БСП вярва на Прокуратурата, Симов отговори: „ Ние нямаме друга Прокуратура. Добра, лоша, това е “.
Мануил Манев от ГЕРБ хвърли бомба в ефира, докато коментираше скандала „ Ало, Банов съм” и по-специално изнудването, на което четири години е бил подложен министър Банов от служителя на Министерството Ангел Ангелов.
„ Сезирана е прокуратурата и тя провежда проверка по случая. Ще ви кажа един интересен факт, свързан с предишната работа на човека, за който министър Банов казва, че го е изнудвал – Ангелов. Да не се окаже след проверката, че той примерно е кадър на Сергей Станишев и по негово време е бил в НАП.”, изригна Манев..
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР