Всичко, което каза генерал Мутафчийски, ми дава основание да издам

...
Всичко, което каза генерал Мутафчийски, ми дава основание да издам
Коментари Харесай

Ананиев разкри кой ще може да влиза и да излиза от София

Всичко, което каза генерал Мутафчийски, ми дава основание да издам заповед.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5654
Това обяви министърът на здравеопазването Кирил Ананиев на извънредния брифинг в Министерски съвет, на който стана ясно, че софия е затворена за влизане и излизане.

" Считано от 00.00 часа на 17 април до второ нареждане се забранява влизането и излизането от София на всички превозни средства с изключение на: товарните коли, които имат съответна документация, за да докажат необходимостта от доставянето на товара; всички автомобили със специални обозначителни средства; автомобили, които превозват граждани за лечение; автомобили, които превозват медицински лица до работните им места.

Забраната не важи за колите на електроразпределителните дружетсва, ВиК дружествата, коли на фирми, занимаващи се с интернет и телевизионно разпространяване. Заповедта не важи и за служебни автомобили, които превозват работници, които трябва да стигнат до работните си места. Същото важи и за лични автомобили, но и при двата случая ще трябва да се представя декларация, която доказва работното място.

Графикът за влизане в София, за да се отиде на работа ще е от 06.00 часа до 08.00 сутринта и напускане от 18.00 часа до 20.00 часа. Това е за личните коли. Организираният междуградски транспорт също преустановява своето движение.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5654  НА ЖИВО: София се затваря НА ЖИВО: София се затваря  В Китай за първи път проговориха за P4 – мястото, където съгласно Тръмп е основан COVID-19 В Китай за първи път проговориха за P4 – мястото, където съгласно Тръмп е основан COVID-19  Броят на приетите в болница и умрелите от COVID-19 в Ню Йорк е най-ниският от повече от една седмица Броят на приетите в болница и умрелите от COVID-19 в Ню Йорк е най-ниският от повече от една седмица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР