Всичките жители в незаконните постройки в циганската махала в село

...
Всичките жители в незаконните постройки в циганската махала в село
Коментари Харесай

Развръзка? Циганите от Войводиново потънаха вдън земя, а Каракачанов отсече: Махалата да бъде срината незабавно!

Всичките жители в незаконните постройки в циганската махала в село Войводиново вече са се изнесли. Това показа проверка на Канал 3.

БЛИЦ припомня, че по-рано днес вицепремиерът Красимир Каракачанов инспектира опразнените помещения и дворове и отсече, че " циганите в България станаха изключително нагли, а търпимостта на обществото се изчерпа " .


Страх от вендета: Подплашени цигани от Войводиново се изнасят след мелето

Жители на тази махала в момента няма, тя е изцяло празна - прави впечатление на всички.

БЛИЦ припомня, че вчера във Войводиново за малко не се стигна до извънредна ситуация след циганските погроми . За щастие не се стигна до втора Катуница .

" Всички незаконни къщи в ромската махала във Войводиново ще бъдат съборени моментално ", призова вицепремиерът Красимир Каракачанов, който направи обиколка на гетото в пловдивското село. С него бе директорът на полицията ст. комисар Атанас Илков и кметовете на селото и община „ Марица”.

Още сутринта е станало ясно, че над 10 къщи и различни постройки нямат никакви строителни книжа. Въпреки това, всички те имат партиди в ЕВН и плащат законно електричеството си.

Министърът на отбраната заяви, че държавата спешно трябва да вземе мерки, с които да се сложи край на беззаконието, което цари в тази група.

Тази вечер жителите на Войводиново отново се събрат на протест.

Снимки: trafficnews.bg
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР