Всички проби на децата от подготвителната група в детската градина

...
Всички проби на децата от подготвителната група в детската градина
Коментари Харесай

Отрицателни са пробите за COVID-19 на децата и персонала в детската градина в Стара Загора

Всички проби на децата от подготвителната група в детската градина в Стара Загора и на персонала на групата, изследвани с PCR тест, са отрицателни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9767
По-рано днес стана ясно, че е наложена карантина за 14 дни, поради установен положителен резултат за COVID-19 на възпитател от същата група. Възпитателката е карантинирана и изследвана за COVID-19 на 23 юни като контактна на сина си, предаде БТВ.

Два нови случая на COVID-19 в Разлог, затвориха детска градина

В тази връзка РЗИ-Стара Загора извърши проверка на детското заведение за спазване на противоепидемичния режим, препоръча дезинфекция и карантинира всички деца и персонала от съответната група. Контактните се наблюдават от личните лекари и при поява на оплаквания задължително ще се консултират с инфекционист. Към момента всички са без оплаквания.

Възпитателката с положителна проба за коронавирус също е без клинична картина и оплаквания. Тя ще бъде допусната на работа след изтичане на карантината и отрицателен резултат от вирусологично изследване.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9767  Португалия връща мярката Португалия връща мярката " остани вкъщи " в региона на Лисабон  Един от потърпевшите служащи в тунел Един от потърпевшите служащи в тунел " Железница " е с ковид  СЗО: Последиците от пандемията ще се усещат дълги години СЗО: Последиците от пандемията ще се усещат дълги години
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР