Все още няма точна дата за ваксинацията при педагозите, разкри

...
Все още няма точна дата за ваксинацията при педагозите, разкри
Коментари Харесай

Учители в малкото село Бояджик не искат ваксина, убедиха ли, че няма нищо страшно?

Все още няма точна дата за ваксинацията при педагозите, разкри зам.-министърът на образованието Таня Михайлова. Има обаче готовност това да стане от следващата седмица.

Михайлова отиде заедно с държавния главен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев в ямболското село Бояджик, където всички учители отказа да се ваксинират. Двамата се опитаха да убедят преподавателите, че не трябва да се подвеждат по конспиративните теории, а да направят информиран избор. Доц. Кунчев обясни по най-достъпен начин какво са ваксините и как ще действат, като категорично обяви, че приказките за чипиране са пълни глупости.

По повод ситуацията в село Бояджик Таня Михайлова каза пред Бтв:

„ Смятам, че всички са убедени, че за да се преборим с пандемията, трябва всеки от нас да се довери на науката, няма друг отговор. Да, страх ме е от инжекции, но като дойде редът ми, ще се ваксинирам “.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18733  Проф. Ангелов: Новият вариант на COVID-19 е у нас, само че няма да променяме ограниченията Проф. Ангелов: Новият вариант на COVID-19 е у нас, само че няма да променяме ограниченията  Как са били контрактувани доставките за имунизациите? Как са били контрактувани доставките за имунизациите?  Бизнесът сърдит, че ограниченията не са идентични за всички Бизнесът сърдит, че ограниченията не са идентични за всички
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР