Всеки един учител може да изиска от учениците да носят

...
Всеки един учител може да изиска от учениците да носят
Коментари Харесай

Красимир Вълчев: Не можем да държим децата затворени до април месец

Всеки един учител може да изиска от учениците да носят маски в неговия час.
Следващата седмица ще обсъдим дали да бъде задължително. Става дума за по-големите ученици.

Това коментира министър на образованието Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009.

В момента няма преминали в електронна среда по линия на заповедта от вчера.Най-много ученици са минали на обучение в електронна среда по линия на решение на общинските власти, заяви министър Вълчев.

Важно е колко време продължава обучението в онлайн среда. Сред втората, третата седмица децата губят интерес към учебния процес. Не можем да държим децата затворени до април месец, каза той.

Има проблем със заместващите учители, половината са пенсионери, каза още Вълчев.

Засега не е обсъждано удължаване на зимната ваканция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14825  Личен доктор изригна: Като почине отново някой сътрудник, ще викна Мангъров да копае на гробищата! Личен доктор изригна: Като почине отново някой сътрудник, ще викна Мангъров да копае на гробищата!  За денонощие новите случаи на ковид в Германия се усилиха с 21 866, а 215 инфектирани починаха За денонощие новите случаи на ковид в Германия се усилиха с 21 866, а 215 инфектирани починаха  Испания ще изисква негативен PCR тест за идващите от рискови страни Испания ще изисква негативен PCR тест за идващите от рискови страни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР