Врачанка е преживяла ужасяваща случка в неделя сутринта, предаде BulNews.

...
Врачанка е преживяла ужасяваща случка в неделя сутринта, предаде BulNews.
Коментари Харесай

Паника във Враца! Жени не смеят да излязат заради опасен преследвач

Врачанка е преживяла ужасяваща случка в неделя сутринта, предаде BulNews. 55-годишната Наталия е била преследвана от съмнителен тип на път за работа, като едва се отървала от лапите му. Жертвата разказа, че в 6.15 часа, малко след като излязла за работa, е била пресрещната от непознат мъж.

„ Вървях по тротоара под парка, когато след няколко крачки забелязах фигурата на човек, който се появи между две от паркираните коли. В това време по улицата беше много тъмно и успях да видя само силует “, разказва Наталия.

Жената споделя, че в първия момент е помислила, че някой от живеещите в блока излиза за работа и ще се качи в колата си. Секунди след това видяла как мъжът е застанал срещу нея. Вече притеснена Наталия пресекла на отсрещния тротоар, като мъжът я последвал моментално. Тя пак пресекла улицата, а преследвачът отново я последвал, като с всяка крачка се приближавал все повече.


Вече ужасена жената решила отново да прекоси пътя, като в това време непознатият мъж застанал по средата на улицата и започнал да я гледа вторачено.

Уплашена до смърт Наталия се обърнала и побягнала към близките магазини и стоянката на такситата с надежда за спасение.
Преследвачът също побягнал към нея, но в това време таксиметров шофьор забелязал тичащата жена и излязъл на улицата. На един дъх Наталия разказала какво се е случило и му се примолила да я закара до дома й. Таксиджията я качил в колата и потеглил към преследвача, а когато стигнали до съмнителния тип, бакшишът почти спрял, за да може добре да го огледа.

По думите на 55-годишната жена, той бил на около 40 години с прошарена коса, мустаци, с чанта през рамото и анцуг. Мъжът бил с нормално телосложение и висок около 1,70 см.


Врачанката е категорична, че не става въпрос за пияница, а за нападател, който причаква жертвите си в тъмното между колите до църквата под парк „ Дъбника “.

Мнението й се затвърдило, след като отишла на работа по-късно същия ден. Около 8 часа трябвало да изхвърли боклук от службата си в контейнер в близост до сградата. Когато отворила входната врата видяла същия мъж да обикаля наоколо. Врачанката повикала колежките си и всички се скупчили на вратата, а мъжът бавно започнал да се отдалечава.

Наталия разбрала от своя позната, че днес преследвачът отново е дебнал на същото място, но си бил набелязал друга жертва. Всичко се разиграло отново рано сутринта, на място, където няма камери и е пълен мрак.

Тя също е имала късмет и е успяла да избяга от нападателя, но не се знае дали следващата беззащитна жена, попаднала в полезрението на опасния мъж, ще успее да се отърве само с ужаса от преследването.

Наталия предупреждава жените, преминаващи в района, да бъдат бдителни и да избягват да минават около църквата по тъмно. Врачанката не е подавала оплакване в полицията, но се надява униформените да обикалят по-често в района и да задържат съмнителния тип.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР