В рамките на деня са направени бързи тестове на 95

...
В рамките на деня са направени бързи тестове на 95
Коментари Харесай

Още трима носители на COVID-19 са установени в Паничерево

В рамките на деня са направени бързи тестове на 95 жители на село Паничерево. При трима от тях резултатът е положителен и е последвал PCR тест.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6479
Резултатът от тази диагностика ще е ясен утре, съобщи д-р Таня Перчемлиева от Здравната инспекция пред БНР. " Те са възрастни, двамата не са контактни на Covid-19, единият от които е контактен ", каза тя.

Броят на заразените с коронавирус в Паничерево вече е 15

До момента в селото с 1200 жители има установени 15 заразени с Covid-19, между които 3 деца. Всички се лекуват в Университетската болница в Стара Загора. Двама вече са оздравели.

До 30 април здравните власти провеждат проучване за коронавирус сред населението на Паничерево.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6479  Удължават изолацията по домовете в някои елементи на щата Ню Йорк Удължават изолацията по домовете в някои елементи на щата Ню Йорк  Общият брой на инфектираните с COVID-19 в Турция доближи 112 261 души Общият брой на инфектираните с COVID-19 в Турция доближи 112 261 души  Ученици се връщат в час единствено за български и математика? Ученици се връщат в час единствено за български и математика?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР