В още една кланица в Германия на концерна Пе Ха

...
В още една кланица в Германия на концерна Пе Ха
Коментари Харесай

Огнище на коронавирус в още една кланица в Германия

В още една кланица в Германия на концерна Пе Ха Ве (PHW) в град Вилдесхаузен, провинция Долна Саксония, е открито огнище на заразяване с коронавирус, съобщи компанията, цитирана от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9671
От близо 50 тествани работници на кланицата 23 са дали положителни проби за коронавирус.

Разширяват карантинните мерки около огнището на COVID-19 в кланица в Германия

Ръководството на концерна разпореди да бъдат тествани всички повече от 1100 работници в кланицата. В два окръга - Гютерсло и Варендорф, в Западна Германия днес бяха взети карантинни мерки, след като в кланица в град Реда-Виденбрюк 1500 души се заразиха с коронавируса.

Властите взеха решение да въведат до 30 юни ограничения за социални контакти, да затворят кината, музеите, изложбите, галериите, спортните зали и мемориалните комплекси. Ресторантите остават отворени, но могат да се посещават само от членове на едно домакинство.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9671  Разширяват карантинните ограничения към огнището на COVID-19 в касапница в Германия Разширяват карантинните ограничения към огнището на COVID-19 в касапница в Германия  Доц. Кунчев разкри ще има ли удължение на изключителната конюнктура и разгласи: Този вирус се оказа доста костелив орех Доц. Кунчев разкри ще има ли удължение на изключителната конюнктура и разгласи: Този вирус се оказа доста костелив орех  Масови инспекции за маски в Пловдив Масови инспекции за маски в Пловдив
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР