В отворено писмо до медиите от неформалното обединение „Учители за

...
В отворено писмо до медиите от неформалното обединение „Учители за
Коментари Харесай

Учители скочиха заради връщането на децата в клас от 4 януари

В отворено писмо до медиите от неформалното обединение „ Учители за безопасно образование “ изразяват категоричното си несъгласие за възстановяване на учебния процес от 4 януари.

Техните мотиви са, че данните от тестовете към настоящия момент не дават реална представа за броя заразени, както и че има риск от трета вълна новозаразени след масовото празнуване на Коледа и Нова година.

Друг мотив е липсата на висок клас предпазни средства за учителите, липсата на вентилационни системи в училищата и типичните за това време грипни вируси.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17559  Очаква се броят на инфектираните да спадне до лятото на 2021 година Очаква се броят на инфектираните да спадне до лятото на 2021 година  Проф. Николай Габровски: Ваксината е положителната вест Проф. Николай Габровски: Ваксината е положителната вест  Имунолог: Без имунизацията ние ще бъдем в настоящето положение още дълги години Имунолог: Без имунизацията ние ще бъдем в настоящето положение още дълги години
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР