Воля може и да не влезе в парламента, но Веселин

...
Воля може и да не влезе в парламента, но Веселин
Коментари Харесай

Марешки: Ще подкрепим министерските оставки!

" Воля " може и да не влезе в парламента, но Веселин Марешки ще влезе. Ако кръстя партията си " Марешки ", ще видите какви драстични разлики ще има в резултатите на партия " Воля " и партия " Марешки ". Аз не се срамувам от името си.
Това каза в предаването " Още от деня " по БНТ Веселин Марешки, който коментира последното социологическо проучване на " Медиана ", в което цифрите сочат, че към момента неговата партия " Воля " няма да прескочи 4-процентната бариера и няма да лвезе в един нов парламент. " Партия " Воля " и аз сме единствените, които не сме оцапали от политиката. Не вярвам на социолозите и не мисля, че българите са дебили, за да си изберат отново тези, които ги окрадоха. Аз знам кой съм и не се притеснявам от нищо. Най-малко мога да се притеснявам от БСП и Румен Радев. Изборът на президента беше поредната манипулация, защото нищо не се промени. Ако аз бях станал президент, щеше да има видима промяна. Аз съм единствения, който води борба с картелите. Не мисля, че стрелям и критикувам всички. Когато, някой направи нещо добро, ние винаги сме казвали добри думи ", разкри Марешки.
" На Обединени патриоти никога повече няма да им се сбъднат детските мечти. Особено на Красимир Каракачанов. Не може с 1% доверие да искаш да бъдеш вицепремиер и министър. Нямам нищо лично срещу него. Утре ще гласуваме " за " оставките на министрите. Не е задължително ти лично да убиеш човек, за да подадеш оставка. Ще подкрепим и новите министри. Някои от тях познавам лично. Ще им дадем време и толеранс. Ако не си вършат съвестно работата обаче, ще ги критикуваме ", обяви Марешки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР