Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент и политик.

...
Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент и политик.
Коментари Харесай

Зеленски приветства утвърждаването на изборната победа на Байдън и осъди насилието в Капитолия

Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога приветства утвърждаването на изборната победа на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в за президент на САЩ и осъди нахлуването на привърженици на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в сградата на американския Конгрес, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

" Енергично осъждаме безпрецедентното насилие срещу американския Конгрес ", написа Зеленски в Туитър, след като Конгресът утвърди Байдън за президент на САЩ, няколко часа след нахлуването на поддръжници на Тръмп в Капитолия.

" Вдъхновени сме от устойчивостта на най-голямата и най-стара демократична институция в света, където само няколко часа след тази ужасна атака се състоя историческо заседание, утвърждаващо волята на американския народ ", добави той.

We strongly condemn the unprecedented violence against the US Congress. We are inspired by the resilience of this world’s oldest & greatest democratic institution that within mere hours of this horrific attack held a historic session that affirmed the will of the American people
— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa)
Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога се оказа въвлечен против волята си в политически скандал в САЩ само няколко месеца, след като стана президент на Украйна през 2019 г.

Украинската афера доведе до процес за импийчмънт на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския по обвинение в злоупотреба с власт за лична политическа изгода.

След разкриването на телефонен разговор между Тръмп и Зеленски, американският президент беше обвинен, че поискал от Киев да разследва за корупция дейността на сина на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в в Украйна, за да опетни съперника си на президентските избори.

В крайна сметка Тръмп беше оправдан от Сената.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 54  Кой е мъжът с рогата от щурма на Капитолия? Кой е мъжът с рогата от щурма на Капитолия?  Щурмът на Капитолия е генерирал приблизително по 430 изявления в Туитър на секунда Щурмът на Капитолия е генерирал приблизително по 430 изявления в Туитър на секунда  Е? Е?
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР