Вокалистът на германската метъл група „Рамщайн“, известна със скандалните си

...
Вокалистът на германската метъл група „Рамщайн“, известна със скандалните си
Коментари Харесай

Няма да повярвате какво сътвори вокалистът на „Рамщайн“ в московски мол! Всички потръпнаха от шок

Вокалистът на германската метъл група „ Рамщайн “, известна със скандалните си сценични изяви и шокиращо пресъздаване на брутални сексуални актове в садо-мазо стил по време на концерти, предизвика невижан фурор в мол в Москва. Тил Линдерман се появи за представянето на своя книга и среща с фенове, придружаван от… сексуална робиня.

Жената, наета за необичайното събитие, беше облечена от главата до петите в черен латексов костюм, покриващ включително лицето ѝ. В предната му част имаше две дупки за очите и една по-голяма – за устата.

Костюмът на „ робинята “ беше покрит с халки, а за врата ѝ беше закачена каишка, за която Линдерман я развежда из мола. Преди появата на фронтмена жената пълзи по пода, превръщайки се в абсолютен символ на подчинението към своя господар.

След това тя се изправя бавно и предизвикателно на високите си токчета и докато подава език през дупката в костюма, е предадена в ръцете на Линдерман. Той я държи до себе си по време на цялата среща с феновете, където невъзмутимо раздава автографи.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР