В област Сливен към момента под карантина са поставени 819

...
В област Сливен към момента под карантина са поставени 819
Коментари Харесай

В област Сливен под карантина са поставени 819 души

В област Сливен към момента под карантина са поставени 819 души, съобщиха от Областния кризисен щаб, позовавайки се на данни от ОД на МВР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8643
От началото на епидемията от коронавирус общо 5 270 лица в областта са били под домашна карантина. От изследваните с PCR-тестове лица, 84 са дали положителни резултати за COVID-19, като осем от тях са медицински лица.

Жена избяга от карантината си в Севлиево

Лечението на 83-ма е проведено или в момента се провежда в областната МБАЛ " Д-р Иван Селимински " и в МБАЛ-Сливен към ВМА. Един пациент се лекува в софийска болница. Осем са починалите пациенти.

Данните сочат, че повече от половината хора в Сливен с положителни проби за COVID-19, са жители на кв. " Надежда " и " Речица ".


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8643  Стотици африканци избягаха от карантина Стотици африканци избягаха от карантина  Румен Радев ще взе участие в събитие на високо равнище на Организация на обединените нации Румен Радев ще взе участие в събитие на високо равнище на Организация на обединените нации  Шофьор на такси получи четири месеца затвор за пост във Facebook за COVID-19 Шофьор на такси получи четири месеца затвор за пост във Facebook за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР