В област Велико Търново се увеличават медиците, заразени с коронавирус.

...
В област Велико Търново се увеличават медиците, заразени с коронавирус.
Коментари Харесай

Все повече медици във Великотърновско са заразени с коронавирус

В област Велико Търново се увеличават медиците, заразени с коронавирус.

Болни са 79 медици, от които 25 лекари и 28 медицински сестри, съобщиха от РЗИ Велико Търново. Увеличават се медиците от училищното здравеопазване, които влизат на работа в Коронавирус отделенията, където помагат и студенти.

Нарастват болните с коронавирусна инфекция в старческия дом в павликенското село Караисен. Със заболяването са 60 на сто от домуващите и персонала.

През миналата седмица полицията и здравните власти са направили 45 проверки в обекти на големи търговски вериги в областта. Нарушения на противоепидемичните мерки не са констатирани. При проверки на аптеки във Велико Търново и Стражица са съставени 3 предписания.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17118  РЗИ-Добрич подписа контракт за доставка на фризер за ваксини РЗИ-Добрич подписа контракт за доставка на фризер за ваксини  Общопрактикуващ доктор: Не се следи нова клинична картина при пациенти с COVID-19 Общопрактикуващ доктор: Не се следи нова клинична картина при пациенти с COVID-19  Болницата в Елхово предлага над 5000 лв. заплата на лекари за работа в коронавирус поделение Болницата в Елхово предлага над 5000 лв. заплата на лекари за работа в коронавирус поделение
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР