В началото на кризата ме изненадаха празните коридори на Пирогов.

...
В началото на кризата ме изненадаха празните коридори на Пирогов.
Коментари Харесай

Проф. д-р Николай Габровски: Заради малка група хора сме подложени на по-строги рестрикции

В началото на кризата ме изненадаха празните коридори на " Пирогов ". Това много ме стресира. Помислих си, че се случва нещо немислимо и нещо, за което трябва да се подготвим добре. Това заяви зам.-председателят на Българския лекарски съюз и началник на клиниката по неврохирургия в " Пирогов " – проф. д-р Николай Габровски в предаването " Референдум " по БНТ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5398
„ Бързото разпространение на този вирус не изненада само нас, а целия свят. Много хора бяха изненадани от високата смъртност “, отбеляза той.

Д-р Александър Симидчиев: Борим пандемията със стратегията " Чук и танц "

„ Промяната в мнението се случваше ежедневно на най-високо ниво. Най-големите експерти подцениха пандемията. Не всеки знае, че е болен, затова е важно да се носи маска. Основният проблем в България е свързан с дисциплината “, отбеляза проф. Габровски.

Той онагледи заключението си със случка отпреди дни. „ Бях в магазин и помолих един господин да спазва по-голяма дистанция. Тогава той ми каза: „ Като те е страх, си стой вкъщи “. Заради такива хора сега ще сме подложени на по-строги рестрикции. Те са готови да жертват чужд живот със знанието, че правят нещо интересно или показвайки, че не ги е страх “, коментира зам.-началникът на БЛС.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5398  107 умряли от ковид за последните 24 часа в Турция 107 умряли от ковид за последните 24 часа в Турция  Дания смекчава някои от ограниченията против ковид Дания смекчава някои от ограниченията против ковид  Черна гора, Сърбия и Северна Македония затварят църквите за Великден Черна гора, Сърбия и Северна Македония затварят църквите за Великден
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР