В момента се провеждат много проучвания и ако се окаже,

...
В момента се провеждат много проучвания и ако се окаже,
Коментари Харесай

Акад. Петрунов: Маските не са папийонки, нито лигавник

В момента се провеждат много проучвания и ако се окаже, че антителата не са ефективни тогава трябва да се търсят много други методи за борба с вируса.
Това коментира акад. Богдан Петрунов - имунолог, в сутрешния блок на Нова тв.

Може да се създадат извън организма и да бъдат инжектирани на хората.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6376
Засега нивото на знание не позволява да сме сигурни в имунитета срещу коронавируса.

По думите му, вероятно е жената във Велико Търново, приета повторно в болница, да не е била излекувана.

Трябва да свикнем да живеем с условията на карантина. За голяма част от вирусните заболявания пандемиите траят дълго, каза той.
По думите му БЦЖ ваксината е модел на стимулация на клетъчен имунитет, който беше активен в продължение на години. Това със сигурност е допринесло.

Маските не са папийонки, нито лигавник, каза той. Най - вероятно ще има втора вълна от коронавирус. Важно е високото съзнание и здравната култура на хората, каза той.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6376  НА ЖИВО: 7 нови инфектирани с COVID-19 деца НА ЖИВО: 7 нови инфектирани с COVID-19 деца  Главсекът на Министерство на вътрешните работи обезпокоен от отварянето на паркове Главсекът на Министерство на вътрешните работи обезпокоен от отварянето на паркове  Разходките в паркове от през днешния ден са позволени Разходките в паркове от през днешния ден са позволени
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР