Влюбен американец направи уникално предложение за брак, на което не

...
Влюбен американец направи уникално предложение за брак, на което не
Коментари Харесай

Не е за вярване какво направи този влюбен американец, за да чуе заветното „да” от устата на любимата си

Влюбен американец направи уникално предложение за брак, на което не би устояла нито една жена. Денис Браун се постарал много добре и изпипал всичко до последния детайл. А за да чуе заветното „ да”, младият мъж се въоръжил не с един, а с цели шест годежни пръстена, пише „ Метро”.

Преди да коленичи пред любимата си Атара Далас, той се постарал всичко да бъде повече от перфектно: наел фотограф, флорист, дизайнер и дори стилист. Денис предложил на младата дама в стая, декорирана с червени завеси с рози. А на голям плакат зад него изброил всички достойнства на госпожица Далас.



„ Това момиче ме накара да повярвам, че в един човек могат да бъдат съчетани най-добър приятел, любовница, сродна душа... Ето защо искам да ти направя най-хубавия подарък... Сърцето ми и моята душа са твои”, написал Денис Браун.



А за да не остане младата дама разочарована от пръстена, Денис се подготвил с цели шест. Така тя щяла да избере онзи, който й харесва най-много и нямало да остане разочарована в най-важния ден от живота си. И, разбира се, единственото, което можела да каже Атара, било „ да”.

Снимки от необичайния годеж се появиха в Инстаграм. Много от интернет потребителите са във възторг от идеята на романтичния мъж. Но има и такива, които го упрекват, че не познава добре приятелката си и затова се е наложило да се запаси с шест пръстена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР