Властите на китайския град Ухан, където започна пандемията от новия

...
Властите на китайския град Ухан, където започна пандемията от новия
Коментари Харесай

От април до сега са тествани за коронавирус 1/3 от жителите на Ухан

Властите на китайския град Ухан, където започна пандемията от новия коронавирус, заявиха, че от април са направили тестове на над три милиона от жителите на града, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8027
Целта на уханските власти е да тестуват всички 11 милиона жители на града, съобщиха китайските държавни медии.

ЕС: Китай да предприеме действия, за да защити света от бъдещи пандемии

Тестуването на цялото градско население ще даде на властите ясна картина за това какъв е процентът на случаите на заразяване без проява на симптоми на фона на възобновяването на работата на компаниите и училищата.

Приоритетно ще бъдат тестувани хората, които не са тестувани досега, обитателите на жилищни сгради, в които вече е имало случаи на заразяване, и на старите гъсто населени жилищни комплекси.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8027  Папа Франциск: Да се грижим за най-уязвимите в пандемията от новия ковид Папа Франциск: Да се грижим за най-уязвимите в пандемията от новия ковид  Нос Калиакра чака първите туристи Нос Калиакра чака първите туристи  Южнокорейски медици излекуваха 104-годишна пациентка с COVID-19 Южнокорейски медици излекуваха 104-годишна пациентка с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР