Властите в Сингапур съобщиха за нови 876 случая на заразени

...
Властите в Сингапур съобщиха за нови 876 случая на заразени
Коментари Харесай

Още 879 души са се заразили с новия коронавирус в Сингапур за едно денонощие

Властите в Сингапур съобщиха за нови 876 случая на заразени с новия коронавирус за изминалото денонощие и така общият им брой превиши 23 000, съобщи министерството на здравеопазването. Общият брой на заразените с Ковид-19 вече е 23 336 души. Това е най-високият показател за разпространението на вирус в Югоизточна Азия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7624
Пандемията е отнела живота на 20 души в Сингапур и смъртността е около 0,1 на сто - една от най-ниските в света.

От 5 май сингапурските власти частично смекчиха карантинния режим, който бе въведен на 7 април. Към момента са затворени всички учреждения, които не са социално значими за поддържането на стабилността на жизнеспособността на държавата, уточни ТАСС. Занятията в училищата и вузовете се провеждат дистанционно.

Близо 2000 нови случая на COVID-19 в Мексико за денонощие

Продължават да работят хранителните магазини и аптеките. Кафенетата и ресторантите могат само могат да правят доставки по домовете. Забрана за придвижване из града не бе наложена, общественият транспорт и такситата продължават да работят.

Властите задължиха хората да носят маски, когато излизат на улицата. Изключения се правят само за деца до две години.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7624  Ананиев: До две седмици ще имаме решение за детските градини и яслите Ананиев: До две седмици ще имаме решение за детските градини и яслите  Доц. Ангел Кунчев не остана задължен на доцент Мангъров. Вижте какво му отговори!

Доц. Ангел Кунчев не остана задължен на доцент Мангъров. Вижте какво му отговори!  Доц. Ангел Кунчев: Основната цел беше да направляваме инфекцията, само че без да пропущаме страничните резултати

Доц. Ангел Кунчев: Основната цел беше да направляваме инфекцията, само че без да пропущаме страничните резултати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР