В консулските служби на Република България временно е преустановено извършването

...
В консулските служби на Република България временно е преустановено извършването
Коментари Харесай

В консулските ни служби временно е преустановено извършването на неспешни услуги

В консулските служби на Република България временно е преустановено извършването на неспешни услуги, каквато е издаването на нови или подновяването на лични документи. При необходимост от спешно прибиране в България, всяка българска консулска служба е инструктирана да издава временен паспорт.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2635
Коронавирусът - предизвикателство и за разузнавателните служби

Това съобщава външно министерство по повод големия медиен интерес относно обслужването на български граждани в чужбина за подновяване на български лични документи.

Заради ситуацията с коронавируса са дадени указания на консулските ни служби как да работят според епидемичната обстановка в приемащата държава.

Уточнява се, че в консулските ни служби на територията на Европейския съюз по принцип не се издават български свидетелства за управление на моторни превозни средства.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2635  Китай се опълчва на понятието Китай се опълчва на понятието " вируса от Ухан "  Членове на щаба против COVID-19 в Пловдив даряваT част от заплатите си Членове на щаба против COVID-19 в Пловдив даряваT част от заплатите си  Над 10 000 души в Северна Македония са в самоизолация Над 10 000 души в Северна Македония са в самоизолация
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР