Винаги е неловко да се срещнеш случайно с бившите си.

...
Винаги е неловко да се срещнеш случайно с бившите си.
Коментари Харесай

Супер неловко! Принц Хари се засече с бившата пред очите на Меган, направи се, че не съществува

Винаги е неловко да се срещнеш случайно с бившите си. На принц Хари това му се случи съвсем наскоро и то, когато съпругата му Меган стоеше до него, съобщава „ Сън “.

Преди дни херцогът и херцогинята на Съсекс отскочиха до Амстердам за тридневно парти. Там Хари се засече със сочената за негова бивша приятелка Джена Колман.



Кралската двойка празнувала откриването на частния клуб от веригата „ Сохо Хаус “. На партито Хари се засякъл с актрисата Джена Колман по време на закуска.

Те можеха да станат принцеси! Кои са бившите приятелки на Хари, които изпуснаха шанса на живота си

„ Хари трябваше да мине покрай Джена, за да стигне до масата, където седеше с Меган. Беше доста неловко и някои от другите гости го коментираха. Джена погледна надолу, а Хари гледаше право напред, докато Меган сякаш не забелязваше “, разказа източник пред „ Венити феър “.

„ По време на закуската тя седеше усмихната, но Хари изглеждаше сякаш му е малко неудобно. Той беше много дружелюбен, казваше „ здравей “ на всички, но дори не обърна внимание на Джена “, добави той.

И за да станат нещата още по-конфузни, стана ясно, че 32-годишната Джена, която е известна с ролята си в сериала „ Д-р Кой “, била в Амстердам заедно с гаджето си Том Хюс.

Твърди се, че Том и Хари преследвали Джена през 2015 година, след като принцът се разделил с Кресида Бонас година по-рано. През същата година се появи снимка, на която Хари е сложил ръка на коляното на Джена и двамата изглежда доста близки по време на игра на поло. Актрисата сложила край на отношенията им, предпочитайки колегата си от сериала „ Виктория “ Том Хюс пред престолонаследника.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР