Виктория от Варна е бременна в деветия месец. От понеделник

...
Виктория от Варна е бременна в деветия месец. От понеделник
Коментари Харесай

Бременна с COVID-19 обикаля с часове болници във Варна

Виктория от Варна е бременна в деветия месец. От понеделник е положителна за COVID-19.

" Много кашлям, много, и трудно дишам ", оплака се жената пред БТВ.

Лекари от две болници си прехвърлят родилката – „ Света Анна “, където попада първо и АГ болница, където обясняват, че имат готовност за израждане на родилки с COVID-19, но не и да лекуват вируса. Все пак, в „ Света Анна “ я приемат за кратко.

" След което ми сложиха нещо на пръста, това ми беше прегледа, и ми казаха, че трябва да си тръгвам, защото нямат места, и за мен е по-безопасно да се лекувам вкъщи ", допълни Виктория.

В късния следобед днес, 24-часа след първия преглед, жената е била приета за лечение в " Св. Анна ", съобщиха близките ѝ.

С промените в Закона за здравето лекарите ще могат да избират за пациентите си - болнично или домашно лечение. Това предизвика скандал, защото според опозицията държавата абдикира от здравните грижи към болния.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15417  Пациент от Коронавирус поделение: В стаите липсваха елементи от кислородни апарати Пациент от Коронавирус поделение: В стаите липсваха елементи от кислородни апарати  Рекордни близо 188 000 нови случая на ковид за денонощие в Съединени американски щати Рекордни близо 188 000 нови случая на ковид за денонощие в Съединени американски щати  Над 37 000 нови случая на болест с COVID-19 в Италия за денонощие Над 37 000 нови случая на болест с COVID-19 в Италия за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР