Викторио Александров много обичал детето си, заявиха родителите на обвинения

...
Викторио Александров много обичал детето си, заявиха родителите на обвинения
Коментари Харесай

Родителите на Викторио направиха признание за сина си!

Викторио Александров много обичал детето си, заявиха родителите на обвинения мъж за двойното убийство в „ Надежда “ пред Нова телевизия. Те не оправдават сина си за стореното, но не желаят да говорят за проблемите, които е имало в семейството. „ Това, което е извършил е ужасно, не го оправдавам. Затова той ще си понесе наказанието. “, заяви майката на Викторио.

„ Всички, които ни познават знаят, че сме добри хора. Обичаме го. “, каза още тя. Не мога да разбера как е успял да посегне на детето, допълни баща му. „ Не мога да си обясня как се е стигнало до тук. Независимо от това, което е направил, ние заставаме зад него. Той е наш син “. По-рано стана ясно, че Софийска градска прокуратура е повдигнала три обвинения на Викторио Александров, задържан за убийството на приятелката си и едногодишното си дете.
" Питам ви вас, мили хора, знаете ли защо се е стигнало дотук? Някой от вас попадал ли е в такава ситуация? ", пита майката на Викторио Лилия Александрова.
„ И аз не мога да разбера как е успял да посегне на него, след като косъм не даваше да падне от главата на детето”, казва и бащата Детелин Александров.
През сълзи майката на Викторио каза, че всички хора, които ги познават и познават и сина им, знаят, че са добри хора. " Възпитала съм децата си в честност ", каза Лидия Александрова и добави, че обича сина си, независимо какво е направил.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР