Виетнам съобщи днес за първия си местна коронавирусна инфекция от

...
Виетнам съобщи днес за първия си местна коронавирусна инфекция от
Коментари Харесай

Първи заразен с COVID-19 във Виетнам от над 3 месеца

Виетнам съобщи днес за първия си местна коронавирусна инфекция от над три месеца, след като мъж в град Дананг е дал четири пъти позитивен тест, предава Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10788
Благодарение на стриктните карантинни мерки и агресивна масова програма за тестване Виетнам задържа общия си брой на инфекциите впечатляващо нисък - 415 случая, и не беше регистрирал предадена инфекция от 100 дни, посочва БТА.

Междувременно Южна Корея съобщи днес за 113 нови случаи на коронавирусна инфекция за последното денонощие - най-големият дневен ръст от 1 април, с което общият брой на инфекциите достигна 14 092, предаде Ройтерс.

Най-много от новите случаи - 86, са внесени отвън, свързани с евакуираните вчера от Ирак южнокорейски граждани и с огнището на борда на руски риболовен кораб, хвърлил котва в пристанището Пусан, уточнява ТАСС.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10788  Съдят кметски наместник от Карловско, нарушил карантината Съдят кметски наместник от Карловско, нарушил карантината  Каква е повода за растежа на инфектираните с COVID-19 у нас? Каква е повода за растежа на инфектираните с COVID-19 у нас?  781 новозаразени с COVID-19 в Германия 781 новозаразени с COVID-19 в Германия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР