Видеото е дълго само 15 секунди и е публикувано в

...
Видеото е дълго само 15 секунди и е публикувано в
Коментари Харесай

Американците показаха изтребител от шесто поколение

Видеото е дълго само 15 секунди и е публикувано в официалния YouTube канал на корпорацията, която е основен конкурент на Boeing и Lockheed Martin. Военно-индустриалната компания стана известна със създаването на първия в света " невидим " стратегически бомбардировач B-2 Spirit, който може да се види в центъра на хангара.

Сред няколко самолета, представени накратко пред публиката, на преден план от лявата страна се „ разпознава “ прототипа на бъдещия изтребител шесто поколение, създаден по проекта Next Generation Air Dominance (NGAD), който се разработва паралелно от ВВС и ВМС на САЩ.
`Американците

Могат да се отбележат и някои от конструктивните характеристики на новия изтребител: тънко тяло с аеродинамична повърхност и липсваща вертикална опашка. В централната част на самолета близо до дясната страна на фюзелажа се вижда въздухозаборник. Видеото не позволява да се види дали има втори въздухозаборник от лявата страна на изтребителя.

Точно зад изтребителя от шесто поколение може да се види носът на безпилотен боен самолет Northrop Grumman (UCAV). Предполага се, че в самия ъгъл на лявата страна на хангара има многоцелеви атакуващ X-47B, чиято разработка е била ограничена поради изключително високата цена.

Стратегическият бомбардировач B-2 Spirit се намира в центъра на хангара, а през отворените врати на хангара зрителите могат да видят излитането на B-21 Raider, бомбардировач от ново поколение, получил неофициалното име B3. Вижте.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР