В знак на подкрепа към българските медици, от 25 март,

...
В знак на подкрепа към българските медици, от 25 март,
Коментари Харесай

АБРО и БНР изразяват подкрепа и уважение към българските медици в борбата с COVID-19

В знак на подкрепа към българските медици, от 25 март, в рамките на три дни, българските радиа ще излъчват една от най-обичаните български песни в изпълнение на Емил Димитров – „ Ако си дал “.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2349
В последните минути, точно преди всеки кръгъл час, радиостанциите в България ще подкрепят всички лекари, медицински сестри, фармацевти, санитари и доброволци, които излагат своя живот и живота на близките си на риск, с цел битката срещу COVID-19 да бъде спечелена скоро.

" Усилете радиото и пейте заедно с нас. Да кажем „ благодаря “ със силата на радиото ", заявява от Асоциацията на българските радио и телевизионни оператори (АБРО).

" Изразяваме безусловната си подкрепа и дълбоко уважение с една от златните песни на българската музика. Ще чуете и подкрепата на най-разпознаваемите гласове от радио ефира ", се казва още в позицията на АБРО.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2349  Учени демонстрираха с виртуална действителност по какъв начин коронавирусът обгръща белите дробове Учени демонстрираха с виртуална действителност по какъв начин коронавирусът обгръща белите дробове  Всички благоевградчани би трябвало да носят маски при посещаване на търговски обекти и публични здания Всички благоевградчани би трябвало да носят маски при посещаване на търговски обекти и публични здания  Франция ще поддържа стартъпи с 4 милиарда евро поради ковид Франция ще поддържа стартъпи с 4 милиарда евро поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР