Взети са проби за тестване на първите заразени с коронавирус

...
Взети са проби за тестване на първите заразени с коронавирус
Коментари Харесай

Тестват отново първите заразени с коронавирус в Доспат

Взети са проби за тестване на първите заразени с коронавирус в Доспат, съобщиха от Общинския кризисен щаб. Позитивните се изследват за коронавирус 14 дни след началото на наложената им карантина. По този начин ще се проследи дали вече има пациенти с първи отрицателни проби за заразата, уточняват от щаба.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9506
Епидемичната обстановка в Доспат постепенно се успокоява; карантинираните спазват предписаните им ограничителни мерки, уточнява Красимир Горов, председател на щаба.

Единични са случаите на нарушена карантина, според данни от щаба. Полицията образува две бързи производства за неспазена карантина срещу 50-годишния Р.С. от с. Барутин, община Доспат. В рамките на два дни мъжът е засечен да нарушава повторно домашната карантина, движейки се с личния си автомобил.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9506  Новозаразените с COVID-19 в Русия трети следващ ден са под 8000 Новозаразените с COVID-19 в Русия трети следващ ден са под 8000  Чехия регистрира най-големия дневен растеж на новозаразени с COVID-19 от два месеца Чехия регистрира най-големия дневен растеж на новозаразени с COVID-19 от два месеца  Затварят Онкохематологичната болница в София, здравна сестра е инфектирана с COVID-19 Затварят Онкохематологичната болница в София, здравна сестра е инфектирана с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР