Вероника Стефанова, която съвсем доскоро носеше титлата „актуалната Мис Свят

...
Вероника Стефанова, която съвсем доскоро носеше титлата „актуалната Мис Свят
Коментари Харесай

Животът на "Мис Свят България" Вероника Стефанова се обръща с краката нагоре!

Вероника Стефанова, която съвсем доскоро носеше титлата „ актуалната Мис Свят България “ обяви, че е бременна с първата си рожба. Щастливата вест тя съобщи от Милано, където за пореден път се изявява в рамките на Седмицата на модата, пише " Монитор ".

" За първи път не дефилирам сама, а с моята бъдеща дъщеря, която вече четвърти месец расте в мен ", написа моделът в социалните мрежи. Красавицата разкри, че първите месеци от бременността си е прекарала сравнително тежко, но самото й присъствие на модното събитие в Италия е показателно, ч е вече се чувства по-добре.

Излязоха пикантни подробности за аферата на Мария Илиева и Наско Колев
Новината за бременността й идва и съвсем скоро, след като Вероника обяви годежа си. Тя ревностно пази самоличността на мъжа до себе си, а като причина за това изтъква „ сферата, в която той работи “. Заветното „ да “ двамата ще си кажат след година в Правец, а на церемонията планират да поканят около 300 гости. В големия ден пък до нея ще бъде и Мис Русия Полина Попова, с която завързаха приятелство по време на последното издание на Мис Свят, което се проведе в Китай.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР