Великобритания ще обяви утре задължителна карантина за пристигащите, която ще

...
Великобритания ще обяви утре задължителна карантина за пристигащите, която ще
Коментари Харесай

Великобритания обявява утре задължителна карантина в хотели за пристигащите в страната

Великобритания ще обяви утре задължителна карантина за пристигащите, която ще се кара в хотели, предаде Ройтерс, като цитира информация на Ай Ти Ви.

По-рано премиерът Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е заяви, че новите щамове на коронавируса налагат промяна на политиката.

" Хотелските вериги ни казват, че очакват утре правителството да обяви задължителна карантина за пристигащите във Великобритания. Те вече се подготвят за последващи дискусии ", съобщи телевизията.

" Хората ще бъдат карантинирани за 10 дни при мерки за сигурност, като храната им ще бъде доставяне по стаите. Цената ще започва от 1500 лири ", уточни редакторът от Ай Ти Ви Пол Бранд в Туитър. Той добави, че решението все още не е подписано от министрите, но според правителствени източници " разногласия има само за подробностите ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18841  Русия анулира възбраната за пътувания от и до Финландия, Виетнам, Индия и Катар Русия анулира възбраната за пътувания от и до Финландия, Виетнам, Индия и Катар  265 000 души в Сърбия са имунизирани 265 000 души в Сърбия са имунизирани  Д-р Симидчиев: Третата вълна на COVID-19 зависи от държанието на хората Д-р Симидчиев: Третата вълна на COVID-19 зависи от държанието на хората
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР