Великобритания регистрира днес рекордните 2988 нови случая на заразяване с

...
Великобритания регистрира днес рекордните 2988 нови случая на заразяване с
Коментари Харесай

Великобритания регистрира рекорден брой нови случаи на COVID-19, най-високият от май насетне

Великобритания регистрира днес рекордните 2988 нови случая на заразяване с коронавирус, най-високата стойност от май насетне, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Подобно на други европейски страни, Великобритания регистрира увеличение на случаите на заразяване с COVID-19 след края на карантината.

Част от увеличението вероятно се дължи на по-големия брой тестове за коронавирус, при които положителни проби дават хора с леки или никакви симптоми.

Броят на приетите в болница и на смъртните случаи обаче не се увеличава като броя на новите заразени. Новите смъртни случаи от коронавирус днес са два. Великобритания регистрира увеличението на случаите на заразяване на фона на завръщането на учениците в училищата.

Общият брой на смъртните случаи от коронавирус във Великобритания е 41 551.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12018  Румъния оглавява отрицателната ранглиста за най-висока смъртност от Covid-19 Румъния оглавява отрицателната ранглиста за най-висока смъртност от Covid-19  Италия удължава ограниченията за битка с ковид заради повишаване на броя на случаите Италия удължава ограниченията за битка с ковид заради повишаване на броя на случаите  В Турция са регистрирани 56 смъртни случая от ковид В Турция са регистрирани 56 смъртни случая от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР