В болнични заведения в област Търговище през последното денонощие са

...
В болнични заведения в област Търговище през последното денонощие са
Коментари Харесай

Двама пациенти с COVID-19 са починали в Търговище през последното денонощие

В болнични заведения в област Търговище през последното денонощие са починали двама души. Регистрирани са 39 нови случая на коронавирус. С тях общият брой на диагностицираните с COVID-19 жители на областта става 896, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Положителни проби за COVID-19 в община Търговище са дали 27 души.

В община Омуртаг новозаболелите са петима, в община Попово - четирима, и в община Опака - трима.



20 новодиагностицирани с коронавирус са хоспитализирани в лечебни заведения за болнична помощ. Останалите 27 инфектирани са поставени под домашна карантина с предписания на РЗИ-Търговище.

Предписания за карантиниране са връчени и на всички установени контактни. В болнични заведения са починали две жени - на 52 г. от община Търговище и на 61 г. - от община Омуртаг.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14024  Германска лаборатория създаде подправени позитивни резултати за COVID-19 Германска лаборатория създаде подправени позитивни резултати за COVID-19  Предлагат основаване на обединен център за лекуване на COVID-19 Предлагат основаване на обединен център за лекуване на COVID-19  Изписаха дамата с COVID-19, която роди крепко бебе в Хасковската болница Изписаха дамата с COVID-19, която роди крепко бебе в Хасковската болница
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР