В болниците в Белгия се наблюдава недостиг на упойки, съобщи

...
В болниците в Белгия се наблюдава недостиг на упойки, съобщи
Коментари Харесай

Белгия отчита недостиг на упойки за болниците

В болниците в Белгия се наблюдава недостиг на упойки, съобщи председателят на националния здравен синдикат Филип Девос, цитиран от местни медии.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5494
Той поясни, че доставките се извършват много ограничено и лекарите не знаят кога ще бъде следващото зареждане.

Броят на починалите от COVID-19 в Белгия надхвърли 4000

По думите му на някои болници са били изпратени медикаменти за кучета и котки, като от здравното министерство уверили, че може да се използват в днешните обстоятелства.

Повече от месец Белгия не може да преодолее цялостен и тежък недостиг в снабдяването. Местни фирми съобщиха, че в следващите седмици ще започнат производство на предпазни маски, които липсват от началото на епидемията от COVID-19. Същевременно в магазините, които имат разрешение за работа в условията на карантина, все още няма постоянно снабдяване със сапун и други основни почистващи средства.

В интернет средствата за защита и почистване се предлагат на неколкократно завишени цени и рядко са в наличност. Необичайно зле работят и куриерските служби, затрупани с поръчки заради увеличените покупки онлайн.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5494  14 души са имали контакт с първия инфектиран с ковид от Ямбол 14 души са имали контакт с първия инфектиран с ковид от Ямбол  Безработицата в България доближи 6,7% Безработицата в България доближи 6,7%  Доц. доктор Ангел Кунчев: Ситуацията в Паничерево е овладяна Доц. доктор Ангел Кунчев: Ситуацията в Паничерево е овладяна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР