Ваксините срещу COVID-19 носят кода 666, това е заявил председателят

...
Ваксините срещу COVID-19 носят кода 666, това е заявил председателят
Коментари Харесай

Съдия №1 на РЮА: Ваксините срещу COVID-19 носят кода 666

" Ваксините срещу COVID-19 носят кода 666 ", това е заявил председателят на Конституционният съд на Република Южна Африка (РЮА) Могоенг Могоенг, предаде Би Би Си.

Най-високопоставеният магистрат в страната от Черния континент е отправил яростни думи към препаратите, предпазващи от смъртоносно заразно заболяване.

" Тези така наречени ваксини са инжектирани със зловещия код 666 (според Апокалипсиса на Йоан числото Дявола). Вкарването на този код, замаскиран като лекарство, ще промени човека - най висшето творение на Бог и ще го превърне в покорен слуга на силите на Ада ", е посочил още той.

Според Могоенг е трябвало да се предприемат радикални действия. " Всеки от нас, който види такава ваксина, трябва да я унищожи с огън ", е апелирал юристът.

Изявата на съдия №1 на РЮА е предизвикала противоречиви реакции. Едни са приветствали думите му. Други са определили изказването му като недостижимо за човек, заемащ такъв висок пост, в момент когато страната е заела първото място за по заболеваемост на Черния континент.

По данни към този момент в РЮА (с население от над 59 милиона души) е имало 836 764 случая на носители на инфекцията, 22 747 починали и 756 671 преборили заболяването.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16596  И кметът на Плевен хвана COVID-19 И кметът на Плевен хвана COVID-19  Проф. Плочев също ще се имунизира Проф. Плочев също ще се имунизира  Борисов за COVID-19: Очаква се трета вълна и доста тежки рестрикции

Борисов за COVID-19: Очаква се трета вълна и доста тежки рестрикции
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР