В Украйна за последното денонощие са регистрирани 656 новозаразени с

...
В Украйна за последното денонощие са регистрирани 656 новозаразени с
Коментари Харесай

В Украйна пети пореден ден се регистрират рекордни стойности на новозаразени с коронавируса

В Украйна за последното денонощие са регистрирани 656 новозаразени с коронавируса, а са починали 12 пациенти, съобщи здравният министър Максим Степанов, цитиран от ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9319
Направените тестове за деня са 10 236, от които 7950 са по метода PCR (писиар), а останалите са за антитела. От PCR тестовете 8,2 процента са положителни. Най-много са новозаразените в западната Лвовска област - 136, а в столицата Киев те са 53.

Украйна регистрира рекорден брой заразени трети пореден ден

" Виждаме, че броят на потвърдените случаи на COVID-19 през последните пет дни се запазва на равнища над 650, което е рекорд по заболеваемост ", призна той и призова украинците " да не бъркат смекчаването на карантината с нейната отмяна ".

От началото на пандемията досега в страната са регистрирани 31 810 заразени, като 14 253-ма от тях вече са оздравели, а 901 са починали, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9319  Ето за какво има растеж на болните от COVID-19 у нас Ето за какво има растеж на болните от COVID-19 у нас  Турски вестник за взрива на инфектирани с COVID-19 в страната: Стряскащо връщане обратно Турски вестник за взрива на инфектирани с COVID-19 в страната: Стряскащо връщане обратно  Случаите на COVID-19 в Търговище са от село Подгорица Случаите на COVID-19 в Търговище са от село Подгорица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР