В Турция се въвежда тотална забрана за излизане навън на

...
В Турция се въвежда тотална забрана за излизане навън на
Коментари Харесай

Тотална забрана за излизане в 30 турски провинции

В Турция се въвежда тотална забрана за излизане навън на гражданите в събота и в неделя в общо 30 провинции на страната и град Зонгулдаг заради епидемията от новия коронавирус, съобщи турското министерство на вътрешните работи.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4999
Забраната започва тази нощ в полунощ местно време и ще продължи до 24 часа в неделя. Забраната включва провинциите Истанбул, Адана, Анкара, Анталия, Айдън, Балъкесир, Бурса, Денизли, Диарбекир, Ерзурам, Ескишехир, Газиантеп, Хатай, Измир, Кахраманмараш, Кайсери, Коджаели, Кония, Малатия, Маниса, Мардин, Мресин, Мугла, Орду, Сакария, Самсун, Шанлъурфа, Текирда, Трабзон, Ван и град Зонгулдак.

Мярката ще обхване около 25 млн.население. Екипи на полицията и жандармерията ще контролират спазването на наредбата и ще се налагат глоби.

47 029 вече са заразените с коронавируса в Турция, 1006 са починали

Това е най-радикалната мярка за социална изолация,която се прибави към предишните.

Мярката се предприема след огласените последни данни за разпространението на епидемията на коронавируса в страната. 1006 души достигна числото на починалите заразени с новия коронавирус, а числото на заразените е 4747 в Турция, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4999  Тръмп ще направи идната седмица известие по отношение на финансирането на СЗО Тръмп ще направи идната седмица известие по отношение на финансирането на СЗО  Италия удължава ограничаващите ограничения поради ковид Италия удължава ограничаващите ограничения поради ковид  Затягат изключителните мерки в Москва Затягат изключителните мерки в Москва
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР