В Плевен са настанени за лечение петима, заразени с COVID-19,

...
В Плевен са настанени за лечение петима, заразени с COVID-19,
Коментари Харесай

В Плевен лекуват петима с COVID-19 в Университетската болница Д-р Георги Странски

В Плевен са настанени за лечение петима, заразени с COVID-19, в Университетската болница " Д-р Георги Странски ". Това съобщи за БТА Момчил Цветков - говорител на лечебното заведение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10972
Той уточни, че нуждаещите се от медицинска грижа са трима мъже и две жени. Те са хоспитализирани в Клиниката по инфекциозни болести и в момента са в стабилно състояние.

В интензивното отделение на болницата няма настанени пациенти с коронавирус, уточни Цветков. Според него в плевенската болница обстановката може да се определи като спокойна по отношение на пандемията с коронавируса.

От Община Плевен посочват, че организираните от тях летни културни прояви за граждани продължават да бъдат само в открити пространства с цел осигуряване на максимална безопасност за присъстващите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10972  В Луковит стартира реорганизация и облагородяване на градската градина В Луковит стартира реорганизация и облагородяване на градската градина  Над 50 000 инфектирани с ковид за денонощие в Индия Над 50 000 инфектирани с ковид за денонощие в Индия  Над 17 милиона инфектирани с COVID-19 по света Над 17 милиона инфектирани с COVID-19 по света
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР