В Мексико за едно денонощие бяха регистрирани нови 1425 случая

...
В Мексико за едно денонощие бяха регистрирани нови 1425 случая
Коментари Харесай

В Мексико за едно денонощие бяха регистрирани над 1400 случая на заразяване с коронавируса

В Мексико за едно денонощие бяха регистрирани нови 1425 случая на заразяване с коронавируса, предаде ТАСС, като се позова на изявление на мексиканското министерство на здравеопазването.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6840
Общият брой на заразените с вируса в Мексико е 19 224.

По данни на здравното министерство, над 60 процента от заразените получават медицинска помощ.

Починалите от коронавирус в Мексико са общо 1859, като за изминалото денонощие те са 127.

Първият случай на заразяване с коронавирус в Мексико бе регистриран на 28 февруари. Правителството обяви извънредно положение на 30 март, като бяха преустановени всички видове търговска дейност, които не са от първостепенна важност.

Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор прогнозира, че страната ще може да се завърне към нормалния начин на живот към 1 юни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6840  Кристалина Георгиева похвали Япония за средствата, които отделя за битка с пандемията от ковид Кристалина Георгиева похвали Япония за средствата, които отделя за битка с пандемията от ковид  Бил Гейтс: Спешна задача на човеството е основаването на необятен имунитет за COVID-19 Бил Гейтс: Спешна задача на човеството е основаването на необятен имунитет за COVID-19  Властите в Чехия декларират, че разпространяването на ковид е овладяно Властите в Чехия декларират, че разпространяването на ковид е овладяно
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР