В Литва е регистриран рекорден ръст от 2066 заразени с

...
В Литва е регистриран рекорден ръст от 2066 заразени с
Коментари Харесай

Литва регистрира рекорден ръст на новозаразените за денонощие

В Литва е регистриран рекорден ръст от 2066 заразени с коронавирус за денонощие, а също девет смъртни случая, свързани с COVID-19, предаде ТАСС, като се позова на литовския Национален център за обществено здраве. Тестувани са 15 100 човека през последните 24 часа. Предишният рекорден дневен ръст на новите случаи, установен на 8 ноември, е 1980.

В началото на октомври новите случаи на ден в балтийската държава не надхвърляха 100, но след 10 октомври броят им редовно беше над 200. От 6 ноември досега дневният ръст е постоянно над 1000. Литовските здравни власти очакват пикът на разпространението на заразата в дните между 20 и 27 ноември.

От началото епидемията в страната са били установени 31 878 случая на коронавируса, 253 починали и 7247 възстановили се. Към днешна дата под самоизолация са 91 хиляди души, като през последните два дни броят им нараства.

На 7 ноември в Литва бе въведена триседмична национална карантина, припомня ТАСС, цитирана от БТА.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14946  Пациенти с трансплантации отидоха на обзор при здравния министър

Пациенти с трансплантации отидоха на обзор при здравния министър  Община Шумен ще обезпечи превоза на искащите да дарят кръвна плазма Община Шумен ще обезпечи превоза на искащите да дарят кръвна плазма  Премиерът увери, че излезе ли добра ваксина, ще я имаме

Премиерът увери, че излезе ли добра ваксина, ще я имаме
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР