В Италия смъртните случаи за последните 24 часа са 174

...
В Италия смъртните случаи за последните 24 часа са 174
Коментари Харесай

В Италия смъртните случаи са най-малко от първия ден на мерките за изолация

В Италия смъртните случаи за последните 24 часа са 174 - най-малко от първия ден на мерките за изолация заради коронавируса в страната, които от утре ще бъдат смекчени, предаде Франс прес. Вчера броят на жертвите беше 474, уточнява Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7082
Общият брой на починалите от COVID-19 в страната е близо 29 000.

Данните показват овладяване на заразата от няколко седмици и отчитат по-слабия натиск върху здравната система. По тази причина властите решиха да смекчат мерките за изолация на населението, за да се даде тласък на икономиката, парализирана заради пандемията.

Отварянето обаче остава много предпазливо: без малките магазини, без барове и ресторанти, насърчава се дистанционната работа от дома, никакви семейни срещи, освен кратки посещения при близки в същата област. Социалната дистанция остава в сила, включително в транспорта, без сбирки и пикник в парковете. Ще бъде възможно и отдалечаване от дома за разходки, каране на велосипед или спортуване.

Премиерът Джузепе Конте обаче очаква 4,4 милиона работещи отново да се върнат на работа, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7082  Пламен Димитров: До края на годината безработните ще доближат 330-350 хиляди души Пламен Димитров: До края на годината безработните ще доближат 330-350 хиляди души  Тестват 1000 души за COVID-19 в Пловдив Тестват 1000 души за COVID-19 в Пловдив  Изследват се 10 проби за COVID-19 на завърнали се на 1 май с полети от Нидерлания поданици на област Хасково Изследват се 10 проби за COVID-19 на завърнали се на 1 май с полети от Нидерлания поданици на област Хасково
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР