В Дома за стари хора в Радомир са изследвани 59

...
В Дома за стари хора в Радомир са изследвани 59
Коментари Харесай

Изследвани са 59 души персонал и 140 домуващи в Дома за стари хора в Радомир

В Дома за стари хора в Радомир са изследвани 59 души персонал и 140 домуващи, съобщи Роберта Борисова - ръководител на Общинския оперативен щаб за борба с коронавируса, информира БТА. Готовите досега проби са отрицателни, с изключение на четирите жени, чийто резултат за коронавирус е положителен. Медицинска сестра, две санитарки и работеща в пералнята в дома жена са с положителни проби за COVID-19. И четирите служителки са без симптоми и са под карантина в домовете си.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7219
Ситуацията в Дома за стари хора в Радомир е под контрол, заяви районният прокурор на Перник Аделина Алексиева. По думите й досега не са констатирани нарушения.

Вижте какво показа проверката на домовете за възрастни хора и деца с установен COVID-19

Проверката на прокуратурата е започнала на 1 май, когато са били установени положителните проби на четиримата работещи в социалното заведение. По случая е разпоредена проверка на областния управител на Перник, кмета на Радомир, директорите на РЗИ, Инспекция по труда, дирекция " Социално подпомагане " - Радомир и ръководството на дома.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7219  Всички оферти, направени на Коалиционния съвет, са признати Всички оферти, направени на Коалиционния съвет, са признати  Нови 112 инфектирани с ковид в Армения за денонощие Нови 112 инфектирани с ковид в Армения за денонощие  Борисов отиде в Борисов отиде в " Пирогов ". Разчитаме на вас, сподели той на лекарите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР