В България вече се извършва имунизация с две ваксини срещу

...
В България вече се извършва имунизация с две ваксини срещу
Коментари Харесай

Внимание: Жените с филъри и надути устни не бива да слагат ваксината на Moderna

В България вече се извършва имунизация с две ваксини срещу Ковид-19, след като вчера в страната пристигна първата пратка от препарата на Moderna.

А проф. Илко Гетов, който е член на Европейската агенция за лекарствата, сподели в ефира на Bulgaria On Air кои дами трябва да се въздържат от поставянето ѝ. Той обясни, че в продуктовата информация е записано, че хора, които са имали или имат разкрасителни манипулации с инжектиране на филъри в лицето, би трябвало да се въздържат от поставянето на ваксината на Moderna.

Специалистът сподели, че особено внимателни трябва да бъдат и бременните.

" От научна гледна точка няма от какво да се притесняват, но ваксините не са тествани върху бременни жени. Това продължаваме да наблюдаваме. Изследванията върху опитни животни не показват никакви данни за проблеми с плода ".

Прочети повече
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 18290  Унгария реализира съглашение със Унгария реализира съглашение със " Синофарм " за покупка на ваксини  Над 70 000 имунизирани медици в Турция от сутринта до обяд Над 70 000 имунизирани медици в Турция от сутринта до обяд  Австралийски учени възроптаха против всеобщата имунизация Австралийски учени възроптаха против всеобщата имунизация
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР