Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT продължава да се

...
Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT продължава да се
Коментари Харесай

SPORT DEPOT: силна позиция в интернет, по-богат асортимент, скоро и нов магазин

Българската верига за спортни стоки SPORT DEPOT продължава да се развива, да обогатява асортимента си и да предлага на своите клиенти – любители на спорта и активния начин на живот, подходящи облекла, обувки, екипировка и оборудване за любимите им занимания и комфорт в ежедневието.

Магазините SPORT DEPOT и DISTRICT у нас са общо 30, а следващият ще бъде не просто поредният, а най-големият от всички. Скоро отваря врати SPORT DEPOT SOFIA MEGASTORE на бул. „ Цариградско шосе “ в София. Това е най-мащабният до момента проект на веригата в България – луксозен магазин с над 3000 кв. м търговска площ на четири етажа, който ще предлага уникално потребителско изживяване на своите клиенти. Те ще могат да разгледат, пробват и да изберат сред повече от 15 000 продукта от над 120 бранда. На разположение на клиентите са специалисти консултанти. в SPORT DEPOT.

В сградата на SPORT DEPOT SOFIA MEGASTORE ще бъде изграден и отделен специализиран магазин за премиум селекция спортни обувки DISTRICT.

За клиентите на SPORT DEPOT SOFIA MEGASTORE е предвиден безплатен паркинг, а локацията позволява магазинът да бъде посетен и с градски транспорт – метро и автобуси.

`SPORT

И ако всеки магазин, дори най-големият има работно време, то любителите на активния начин на живот имат богат избор и могат да харесат и поръчат облекла и обувки, екипировка и оборудване за спорт, туризъм и ежедневието и в нашия интернет магазин – sportdepot.bg.

Сайтът може да се похвали със завидни позиции и според доклада Паспорт 2020 на е-комерс индустрията в страната, публикувани от и Българската Е-комeрс асоциация (БЕА) представящ прогнозни резултати за 2019 година, по продажби в страната sportdepot.bg е на пето място при интернет магазините, чийто собственици са юридически лица, регистрирани у нас. Любопитна подробност в проучването е, че 71% от българите имат достъп до интернет, близо една трета от тях са ползвали стоки и услуги онлайн, а над 76 процента от онлайн купувачите са поръчвали дрехи и спортни стоки.



През миналата година SPORT DEPOT достигна ръст от 70% в електронните продажби общо за всички сайтове в групата – в България, Гърция, Сърбия, Румъния.

Според класацията на „ Капитал “ „ Топ 100 на най-големите търговци на дребно “ SPORT DEPOT (магазини SPORT DEPOT и DISTRICT) се подрежда на 36-та позиция, като в сектора „ Мода “, където е поставена, компанията, е в топ пет. Класацията включва и се базира на данни за 2020 година и бе публикувана през миналия месец.



С цел да улесни достъпа на хората до любимите им продукти SPORT DEPOT предлага различни начини за поръчка, като съчетава възможностите, които предоставят интернет и физическите магазини. Клиентите ни могат да поръчат онлайн до адрес, чрез услугата Click&Collect – онлайн поръчка с доставка до удобен магазин, както и чрез услугата „ Поръчай чрез Viber, вземи от магазин “.
`SPORT

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР