„Бъдеще за Сърбия“ , кампанията на сръбският президент Александър Вучич

...
„Бъдеще за Сърбия“ , кампанията на сръбският президент Александър Вучич
Коментари Харесай

Трейс Груп изгражда най-трудният участък от ключова автомагистрала в Сърбия

„ Бъдеще за Сърбия “, кампанията на сръбският президент Александър Вучич стартира в Инстанграм. В специалния профил buducnostsrbijeav бе публикувана снимка, представяща най- важните точки в кампанията. Коридор 10, завършването на новоизграждащото се трасе на Е 75 е в дневния ред на президента на Сърбия. Първа точка в него е Гърделица.

Магистралният участък в Гърделичката клисура се изгражда от „ Трейс Груп Холд “ АД. Още пет европейски компании изпълняват отделните участъци на автомагистралата. Най-тежкият от тях е на Трейс. На разстояние 4 750 м са изградени 6 големи и 9 малки съоръжения. Най-дългият мост е 525 м, с максимален отвор 55 м Подпорните конструкции и армирани насипи са почти по цялото протежение на участъка- 4 000 м. Изливните пилоти са с обща дължина 18 000 м.


Коридор 10 е инфраструктурен проект с международно значение. Неговото завършване е важно, не само защото се съкращава времето за пътуване, а защото в пъти ще се намалят ПТП, както и ще се възпрепятства образуването на задръствания.

Очевидно екипът на президента Вучич ще представя инфраструктурни проекти, икономически резултати, чуждестранни инвестиции, които са „ символи на модернизацията и бързото развитие на Сърбия ", както коментира той в речта си.


През 2017-та, когато официално бе открит магистралния път Е 80, сръбският президент Александър Вучич не пропусна да даде оценка на качеството на новата магистрала: „ Всеки, който пътува по нея ще има усещането, че пътува по европейски магистрали. Хората, които строиха пътя са свършили огромна работа. Те промениха конфигурацията и пейзажа в тази част на Сърбия. Усмивката ми днес е 30,5 км. “ Трейс Груп Холд „ АД построи 14 км от магистралата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР