Броят на смъртните случаи от коронавирусната епидемия във Франция за

...
Броят на смъртните случаи от коронавирусната епидемия във Франция за
Коментари Харесай

351 нови смъртни случая във Франция за последното денонощие

Броят на смъртните случаи от коронавирусната епидемия във Франция за последното денонощие се е увеличил с 351, но броят на пациентите, намиращи се в реанимация, продължава да спада, съобщиха френските здравни власти, цитирани от АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7980
От 1 март починалите след заразяване с коронавируса са 27 425, но натоварването на реанимациите продължава да отслабва, тежко болните са 2 299, но за последните 24 часа 129 реанимационни легла са освободени.

Смъртните случаи от COVID-19 във Франция надхвърли 27 000

На болнично лечение остават 20 463 пациенти, от тях за последното денонощие са постъпили 542, предаде ТАСС. От началото на епидемията във Франция са регистрирани 141 356 потвърдени случаи на заразени с коронавирус. Излекуваните и изписаните от болница вече са над 59 хиляди.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7980  Трима инфектирани с COVID-19 са регистрирани във Великотърновска област Трима инфектирани с COVID-19 са регистрирани във Великотърновска област  Броят на умрелите от COVID-19 в Италия още веднъж потегли нагоре Броят на умрелите от COVID-19 в Италия още веднъж потегли нагоре  Съединени американски щати може да са изправени пред най-мрачната зима в новата си история Съединени американски щати може да са изправени пред най-мрачната зима в новата си история
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР